AUDIT PEMATUHAN PROGRAM DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRONIK

Audit Pematuhan Program Diploma Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia telah diadakan dengan lancar pada 04 Mei 2021 (Selasa) bagi mendapat Pengekalan Akreditasi Penuh. Panel audit terdiri daripada  Prof. Dr. Norliza Mohd. Noor  selaku Ketua Panel dan dibantu oleh  Prof. Madya Dr. Morina Abdullah. Audit Pematuhan ini turut melibatkan pengurusan tertinggi SPACE iaitu Prof. Dr. Nazri Bin Ali (Pengerusi), Prof. Madya Ts Gs Sr Dr. Mohd Zulkifli Bin Mohd Yunus (Timbalan Pengerusi (Akademik)) dan Prof. Madya Mazlan Bin Mohamad Abdul Hamed (Timbalan Pengerusi (Pembangunan)), pengurusan Pusat Pengajian Diploma iaitu Ts Nik Maria Binti Nik Mahamood (Pengurus Besar), Ts Dr. Nurul Alifah Binti Jatarona (Ketua Jabatan Kejuruteraan) dan Ts Marizan binti Yacoob (Ketua Program Diploma Kejuruteraan Elektronik) serta Pengurus Besar BPKR iaitu Encik Rosnizam Bin Maarof.

Program Pematuhan ini telah di urusetia oleh kerjasama antara Pusat Kualiti dan Pengurusan Risiko (QRiM) yang diwakili oleh Dr. Maisara binti Mohamed Saat dan Puan Hanisah binti Nordin serta Bahagian Pengurusan Kualiti Dan Risiko (BPKR) UTMSPACE yang diwakili oleh Mohd Zaini Bin Azizan

Temubual Panel Audit Dengan Pelajar
Temubual Panel Audit Dengan Alumni